(004) 0733 311 177

Aeroport Bacau, rent a car Aeroport Bacau

aeroportul-bacau-300x221

Aeroportul International Bacau proceseaza anual un numar de peste 240.000 de pasageri avand trei companii de zbor care operaza in prezent. Principala companie de zbor careia i-a fost concesionata aeroportul si care a avut ca misiune modernizarea lui este Blueair care in prezent transporta pasageri din aeroportul Bacau catre diferite tari precum Bologna, Catania, Cuneo, Dublin, London – Luton, Milan – Orio al Serio, Rome – Fiumicino, Venice – Marco Polo si sezonal catre Barcelona, Beauvais – Tille, Brussels si Larnaca.

Cei ce planuiesc sa ajunga in tara in aeroportul din Bacau ar trebui sa ia in considerare serviciile noastre de inchiriere masini Bacau pentru a le face timpul petrecut acolo mai placut si eficient. Indiferent de motivul pentru care trebuie sa ajungeti in Bacau, fie ca e vorb a de o serie de intalniri de afaceri, vizitati prieteni sau pentru turism, disponibiltiatea unei masini se va dovedi de nepretuit.

Daca va numarati printre cei care vor ateriza la Aeroportul Bacau, si doriti sa inchiriari o masina puteti sa o faceti fara teama deoarece serviciile noastre de rent a car Aeroport Bacau va pot pregati masina dorita de dumneavoastra in parcarea aeroportului la data si ora pe care o doriti. In pricipiu puteti sari din avion in masina fara sa pierdeti nici un pic de timp, nimic n-ar putea fi mai convenabil.

Aeroportul Bacau, care mai este cunoscut sub numele de Aerorportul International George Enescu, a fost construit in 1946 cu scopul de a se ocupa cu transportul public de pasageri si bunuri, in ziua de azi aeroportul este cel mai mare aeroport din nord-estul Romaniei, fiind nu doar aeroportul judetului Bacau ci si al intregii regiuni. Ca atare traficul de pasageri este intr-o continua crestere in ultimii ani.

Avantajele inchirierii unei masini in timpul calatoriei dumneavoastra in Bacau sunt multiple, in primul rand trebuie sa va ganditi ca desi este o cheltuiala in plus, va scutiti propria masina de de uzura si mai important eliminati posibiltiatea de a suferi un accident cu masina dumneavoastra. Toate contractele noastre de inchirieri masini vin cu o asigurare de de baza foarte comprehensiva, care va va proteja de majoritate micilor probleme ce pot avea loc cand mergeti cu masina.

Daca se intampla sa mai calatoriti cu inca un sofer in grup si va dori si el sa conduca, puteti atasa un sofer aditional fara nici o taxa in plus pe contractul de inchiriere masini Bacau.

Indiferent de motivatia calatoriei dumneavoastra pana la Bacau, sau de marimea grupului, veti putea gasi cu siguranta un autovehicul perfect pentru nevoile voastre in flota oferita de biroul nostru de inchirieri masini din Bacau.

Comments

comments

This entry was posted in Aeroportul Bacau, inchirieri masini and tagged , , , . Bookmark the permalink.